Gyermek aerobik - Arenateam
 
Főmenü
EgyüttműködünkGyermek aerobik
Az aerobik egy olyan módszer mellyel, jó zene kíséretében fejleszthetjük testünk adottságait, és egyfajta út a lelki béke létrejöttéhez. A keletkezés ideje a múlt század 70-es éveire tehető. A jazz a folklór a boggie, és a balett keverédéséből jött létre. Manapság két válfaja létezik. Egyik az alacsony hatásfokú (Low impact), mely különféle gugolásokat és lépéskombinációkat tartalmaz. A másik a magas hatásfokú (High impact), mely magasabb intenzitású, tartalmaz különféle ugrásokat, dinamikusabb mozgásokat is. A valóságban a kettő kombinacióját alkalmazzák. Az egyéb segédeszközök (step, dynaband …) és sportok beolvasztásával, állandóan jöttek és jönnek létre új válfajai ennek a sportnak.
A mai időkben több olyan projekt is születik, amelyik a gyermekeink sporttevékenységét célozza meg. Ezek segítenek, hogy, már a korai időszakban lehetővé tegyék a sport és mozgás szeretetének kialakulását, a gyerekek számára. Az egyik ilyen projekt a gyermek aerobik.
Takács Tímea az SC ARENA RELAX TEAM tagja, egy szakképzett aerobik és gyermek aerobik (IFAA) oktató, aki minden szombaton gyermek aerobikot tart Dunaszerdahelyen az ARENA fitneszcentrumbam. Azzal, hogy teret enged a gyermekeink testi, lelki és sport szeretetének fejlődéséhez, nagymértékben hozzájárul az SC ARENA RELAX TEAM egyik küldetésének beteljesüléséhez.
A fotogalériában megtekinthetnek pár képet az általa vezetett foglalkozások lefolyásáról.
Tisztelt szülők! Ezúton bátorkodunk megkérni Önöket, amennyiben felkeltettük érdeklődésuket, hogy gyermekük átérezze a játékos sport örömét, hozzák el őket egy ilyen foglalkozásra. MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!További képek megtekintéséhez
klikkelj a képre

Google
Google

Hírdetések

 
A csapat pózruháit
a PAÁL MODE
készítette
e-mail

 
 {MENU11} e107 recommends Firefox Google PageRankGoogle PageRank